Lust att skriva igen ~ Mot miljonen

torsdag 10 januari 2013

Lust att skriva igen

Har tagit en lång paus från bloggandet här på mot miljonen. Det har varit alldeles för mycket annat i livet att hålla ordning och hålla styrsel på. Men sakta men säkert har suget att blogga börjat krypa sig på här.

Nuförtiden är jag företagare på 60% och jobbar som lärare resten av tiden men tills hösten kommer jag säkerligen att satsa hela vardagen på företagandet. I längden blir det slitsamt att hålla reda på två olika saker. Inte minst att vara engagerad i två olika saker. Skall så småningom även bli pappa och att jobba kvällar lockar inte särskilt mycket när man håller i tanken att man istället kan umgås och njuta tillsammans med sin familj.

I alla fall så har mitt företag gått från att vara en liten liten verksamhet till att växa ur formen enskild firma och numera så ligger snart allt (snart..) inom två aktiebolag istället. Det har varit en hel del bestyr att få till en bra bolagsstruktur där aktiebolagen är uppordnade enligt en lönsam modell. Men nu verkar det mesta ligga på rätt plats och jag ser verkligen fram emot att få flytta fram positionerna där. 

Aktierna ja... Ja dom har legat kvar i portföljen och det är kul att marknaden det senaste halvåret har återhämtat sig lite efter alla sydeuropeiska kriser och låneskulder. Det har minst sagt varit en svårtolkad marknad för den lille lille spararen som jag själv är. Jag är ändå glad för de delar av mitt innehav som består av mindre noterade bolag som inte är lika beroende av konjunkturer internationellt. Fortnox som jag ägt länge har gått från klarhet till klarhet och jag själv har en avkastning på 121% där. Destå tråkigare då att äga ssab...

4 kommentarer:

nonhosonno sa...

Välkommen tillbaka :)

40procent 20år sa...

Hej! Kul och se dig igen! Grattis till framtida föräldrarskapet och roligt att det går bra för hemsidan.

Magnus från Dollarkursen.com sa...

Välkommen tillbaka! :-)

inte miljonär än sa...

Tack :-)