Semi-Passiva inkomster ~ Mot miljonen

lördag 1 augusti 2009

Semi-Passiva inkomster

Det handlar om ökat personligt kassaflöde. Det är därför jag satsar på semi-passiva inkomster. Nu kanske du undrar vad jag menar med detta då det oftast skrivs om passiva inkomster på nätet.

Namnet Semi-Passiv tycker jag är långt mer passande än ordet passiv inkomst som är en konstig ordkonstruktion. Om din nya eventuella inkomst faktiskt skall bli en inkomst så gäller det oftast att ligga i ganska rejält innan den bli någorlunda passiv. Med en semi-passiv inkomst menar jag att det är en inkomst som kräver mycket arbete från början men där du strävar efter passivitet längre fram.

Här samlar jag de olika guider och tips jag skriver för att även andra skall kunna sätta igång med detta arbete!

Letar du webbhotell?
Läs denna lista över rekommenderade och bra webbhotell

Introduktioner till Semi-Passiva inkomster:
Passiv inkomst - möjlighet eller falsk förhoppning?
Lyckade webbsajter - Semi Passiva inkomster

Webb-tips
Sökmotoranpassa dina länkar - guide
Bygga sajt - liten SEO guide
Snygga ikoner till bloggen
Css mallar - gratis hemsidemallar
Hitta din font och installera den i Windows


Affiliates
Det finns idag en mängd olika företag som har specialiserat sig på hjälpa privatpersoner eller företag som driver bloggar eller hemsidor med att också lägga upp annonser på dessa sajter. Själv använder jag tre stycken affiliate-företag för att lägga upp annonser på mina sajter. Dessa tre är alla svenska och heter Tradedoubler, Adtraction och affiliator. Det allmänna rådet när du skall lägga upp annonser på din sajt är att testa några olika affiliateprogram för att se vilket som passar dig bäst. Här är länkar till de jag använder:
Adtraction>> Adtraction
Tradedoubler>> Klicka här!
Affiliator>> Tjäna pengar på din webbplats!

Inga kommentarer: