oj då ~ Mot miljonen

onsdag 28 oktober 2009

oj då

Loggade in på mitt analytics konto och såg att besöksstatistiken rusat upp på bloggen. Upptäckte sedan genom Avanza att bloggen omnämnts på placera.nu. Där ser man vad en sådan länk kan ge. Så...

Välkomna alla som hittat hit till bloggen därifrån!

/Intemiljonärän

5 kommentarer:

Herr K sa...

Man får gratulera, du är i gott sällskap med bl a Finanskvinnan och 40%20år :)

Jim sa...

Jag har egentligen inte så mycket att säga idag...lite allmänna funderingar bara...tycker att börsen nu är inne i nåt som kan liknas vid sportens "silly season"...analytikernas prognoser skjuter långt under eller långt över, dom verkar i ännu större utsträckning än vanligt lita till flockbeteendet...på samma sätt agerar investerarna, en del bolag sänks på bra rapporter, andra höjs på dåliga...börsen verkar alltså inte veta på vilket ben den ska stå. Allt fler snackar om fullvärderade aktier, men ingen vågar ryta ordentligt, alla är osäkra och ingen vill vara först med att säga att "nu jävlar rasar det" eller för den delen kaxigt hävda att vi ska vidare uppåt nu med detsamma.

J sa...

Det är du väl värd!

Anonym sa...

Du börjar bli stor, nu, SR
/SS

inte miljonär än sa...

- Herr K, tackar

- Jim, håller med, schizofrenin är större än vanligt. Själv tror jag att förra rapportperioden var ett uttryck för typ "oj är det så här bra" och kurserna steg. Nu känns det som om vi inte riktigt vet vad vi skall förvänta oss och om vi skall upp eller ned. Jag tror vi får en tillfällig sättning för att sedan vara på väg stadigt uppåt.

- J, tack.

- SS, jag är stor som en luftballong, kanske spricker jag?