Tack till alla som länkat! ~ Mot miljonen

söndag 27 september 2009

Tack till alla som länkat!

Skulle vilja tacka till alla bloggare därute som har skänkt en länk till www.matematikvideo.se. Det tog bara några timmar innan googlebot fick tag på sajten och den finns nu med i sökresultaten även om den inte ligger så högt.

Jag får helt enkelt fortsätta med SEO arbetet ett tag till men tack till alla er som hjälpte mig få det hela i rullning!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker att det är ett jättebra initiativ som du har tagit när det gäller sidan. Har kollat igenom några videor och de är lätt att hänga med i de uppgifterna som du löser. Dock så väntar jag på att du lägger upp lite saker ifrån matte C. Läser nämligen det på distans just nu och det är lite krångligt ibland när man inte har en lärare :).

Mvh

inte miljonär än sa...

Hej Anonym, en grundtanke jag har är just att kunna hjälpa de som läser upp sin matte på distans. Tanken var från början att göra Matte C genomgångarna längre fram i projektet, eventuellt kan jag ändra körordningen något. Jag skall tänka på det.

Kul att du gillar initiativet!

Miljonkoden sa...

Måste säga att jag är riktigt imponerad över ditt projekt. Både innehållsmässigt och sidan i sig! Keep it up

Kan även avslöja att jag kommer länka till matematikvideo i ett inlägg i morgon :)

inte miljonär än sa...

Tackar miljonkoden! Lycka till med din blogg!

Herr K sa...

Självklart hjälper man till att promota sina bloggkollegor :)

Har kikat på ett par av dina filmer nu, måste säga att jag kommer kolla med intresse. Perfekt att du undervisar i precis sådant som jag läser :)