Måndag kväll fy farao ~ Mot miljonen

måndag 28 september 2009

Måndag kväll fy farao

Bussen hem från jobbet, det är mörkt vid sju och in i mataffären för köpa choklad. Här behövs det uppmuntrande substanser för att hålla ut.

Musarmen känns värre än vanligt och det värker i ländryggen. Ber sambon sätta knäna i ryggen på mig och knäcka lite. Spänningarna släpper, lite hobbykiropraktik skall icke underskattas. Efter att ha lyssnat på commons gamla platta like water for chocolate och ätit upp halva chokladkakan känns det bättre. Vardagen kan verkligen köra över en med oväntad och brutal kraft. Suga musten ur livskraften.

Jag har undervisat om Daoism idag och kinerna menar ju att både ljus och mörker, yin och yang behövs för att balansen i livet skall uppstå. Får väl hämta lite kraft ur det och sikta på fredagen.

6 kommentarer:

Herr K sa...

Det är inte lätt att att överleva det grå och mörka halvår vi genomlider här i Sverige, tur det finns lagligt knark i form av choklad ;-) Försök fokusera på sådant du tycker är roligt, speciellt dina framtidsplaner för företaget! Det är sådant som ger mig ork i höstmörkret i alla fall :)

Går inte det, tänk på att det snart är helg igen ;P

inte miljonär än sa...

tackar för tipsen Herr K. Försöker muntra upp mig just nu med att bygga en genomgång med bråkräkning...

Jim sa...

Se där, en kollega, vi har alltså inte bara intresset för finansmarknaden gemensamt:) Även jag har undervisat i religion.

F.ö...idag var en bra dag på börsen. Köpte Getinge på 122 kr i torsdags, de föll enligt mig mestadels eftersom Astra Z backade efter sänkt rekomendation och riktkurs. Idag steg Getingen, hoppas att snart få sälja, har lagt ut på 128 kr. Köpte idag BEF för 24 kr. Har tradat den ca 8-10 ggr nu, senaste gångerna har det varit med köp på 23-24 och försäljning på 25-26. Lägger ut den för 26 kr o hoppas på hög volla framöver.

inte miljonär än sa...

Hej Jim! Amen en religionslärare till! ;-)
Varför slutade du som lärare? har aktierna tagit över kanske?

Jag siktar nog lite längre fram för försäljning av Getinge. Någonstans mellan 140-150 kommer jag nog gå ur.

Magnus från Dollarkursen.com sa...

Gå och styrketräna och avsluta med 20min i solariet! Du lurar kroppen med ljuset! :)

J sa...

Ner med huvudet och upp med arslet och stånga vidare!