Om mig ~ Mot miljonen

lördag 1 augusti 2009

Om mig

Jag som skriver denna blogg är en 31 årig lärare från Göteborg där jag bor tillsammans med min sambo och de två katterna Frans och Cirkus. Intresset för aktier, placeringar och företagande har jag bara haft i några år men det växer sig starkare mest hela tiden. Jag ser mig ändå som nybörjare på detta område.


Anledningen till att jag våren 2009 startade upp denna blogg var att jag ville lära mig mer om ämnet. Jag tror nämligen att man lär sig som allra bäst genom att göra saker själv, skriva om saker, dela med sig och diskutera.

I takt med att jag tyckt att det varit roligare och roligare att skriva och jobba med webben har jag nu också startat upp ett företag. Det är ett företag där jag jobbar med digitala läromedel i matematik på sajten http://www.matematikvideo.se/. Denna sajt driver jag tillsammans med en programmeringskonsult och affärsidén är att göra tydliga, förklarande och visuella instruktionsfilmer i gymnasiematematik. Om du vill läsa mer om arbetet bakom sajten kan du läsa inlägget Matematikvideo.se - en presentation

Parallellt med detta bygger jag också fler sajter där målet är att göra kvalitativt innehåll med reklamfinansiering. Jag är dock bara i början av detta arbete.

Vill du komma i kontakt med mig når du mig på mailadressen:

3 kommentarer:

Niclas sa...

Ha ha ... tjenare själsbroder.
Jag är i samma ålder som du, har samma tankar om ekonomi etc, jobbar mig mot en mille, dessutom har jag haft funderingar på att skriva en mattebok som är helt annorlunda mot dagens normala så din matematikvideo.se är verkligen precis i linje med vad jag har funderat på, fast i bokform då.

Kul blogg, jag kommer att följa den :-)

inte miljonär än sa...

Hej Niclas, kul att du gillar bloggen och intressant att du skall skriva en mattebok!

Är det för gymnasiet?

Niclas sa...

Jepp, mestadels för gymnasiet, möjligen för sent högstadium och tidig högskola också. Är F:are från CTH men har ingen pedagogik i ryggen så det blir väl som det blir... :-)