Off topic med katterna Frans & Cirkus ~ Mot miljonen

tisdag 21 juli 2009

Off topic med katterna Frans & Cirkus

Lämnar ekonomiområdet lite omotiverat för att skriva om våra katter som just nu sitter runt min dator och luktar (kanske stinker) nyätna sardiner. Min dator har en alldeles för varm fläkt (HP-Pavilion) som jag själv inte gillar men våra katter älskar. Dom trycker in sina tjocka pälsar så nära fläkten som möjligt såfort jag sätter mig vid den och jag räknar med att livslängden på datorn har sänkts exponentiellt sedan de flyttade in för ett år sedan. Snål som jag är uppskattas detta inte.

Bägge är f.d vildkatter som samlats in av Göteborgs katthjälp och tanken är att de skall bo här och socialiseras för att sedan få ett permanent boende. När de flyttade in här var de mycket skygga för att sakta men säkert (mkt sakta=ett år) bli alltmer tama. Efterfrågan på vuxna katter är dock inte särskilt stor så jag får väl räkna med att få köpa en ny dator innan de hittar ett permanent hem....2 kommentarer:

minna sa...

hahhaaa har samma problem med voffsan...=)

inte miljonär än sa...

Nu har jag köpt en fläktplatta för bärbara datorer så jag får se om detta hjälper mot katternas förkärlek till den varma fläkten. kanske ett tips?